Yleistietoa yrityksestä

Pohjoisen Keski-Suomen Verkkopalvelut Oy on Saarijärven-Viitasaaren seudun kuntien perustama osakeyhtiö, joka omistaa ja ylläpitää pohjoisen Keski-Suomen seutuverkkoa. Omistajakuntia ovat Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Pihtipudas, Saarijärvi ja Viitasaari.

Toimintamme tarkoituksena on ylläpitää ja hoitaa omistajakuntiemme välistä seutuverkkoa sekä siihen liittyviä tietoliikenneverkkoja.Tarjoamme omistajakunnillemme myös tietoliikenne-, ATK- ja hallinnon tukipalveluita. 

Hallitus

Yhtiön hallituksen jäsenet valitaan vuorotteluperiaatteella seuraavista kiintiöistä seuraavassa järjestyksessä: suuret kunnat (Viitasaari, Saarijärvi) 2 jäsentä, keskisuuret kunnat (Karstula, Pihtipudas) 1 jäsen ja pienet kunnat (Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi ja Kannonkoski) 1 jäsen. Varajäsen valitaan samasta ryhmästä kuin varsinainen jäsen. Viitasaari ja Saarijärvi vuorottelevat hallituksen puheenjohtajana.


Omistajakunnat 

Kannonkoski                Karstula                    Kinnula                   Kivijärvi                    Kyyjärvi                   Pihtipudas                    Saarijärvi                   Viitasaari